2024-01-26 395 瀏覽
今日朋友升職所以請左我地去呢間餐廳食飯!等我同大家分享一下不同的菜式!去片!(sorry 得圖😂)我今次叫左3-Courses ,前菜則挑選了Slow Roast Pork Belly Lollipops,賣相十份可愛,味道甜甜的而且也相當可口,當係串燒咁食,好開心😂😂🙏🏻主菜我果點左牛扒,因為聽其他同事講,之前黎食過,覺得豬扒/飯的份量都偏少,佢地大食仔唔夠飽,所以我都點左牛扒算了。而且牛扒的質素也不錯,香口!👍🏽有同事亦點左牛油果nacho 黎食,我覺得都好味又好大份!☺️☺️☺️甜品及茶都有驚喜,賣相可愛,味道亦十分可口,不會太甜太漏:

Slow Roast  Pork  Belly  Lollipops

甜品及茶都有驚喜,賣相可愛,味道亦十分可口,不會太甜太漏: