2024-03-22 1433 瀏覽
好耐冇食過燒肉😍一食就要食最高級澳洲M5和牛套餐,牛肉嘅質素真係靚㗎。佢哋嘅裝修好新淨坐得闊落,更加重要嘅係佢哋嘅抽油煙機系統做得好好,食完都唔會覺得好大浸油煙味,實在太好啦!澳洲M5和牛脂肪同肉嘅比例呈雪花,未燒熟都知好食,肉味濃郁,不斷食呢個先至有回本嘅感覺😀烤帆立貝同樣都係重點推介,牛油好般配,粒粒都好大隻,鍾意加少少檸檬汁落去更加鮮味。牛舌芯超好食,記得唔好燒得太熟,如果唔係就會韌,仲有少少粉紅色就係最靚,入面咬落去香軟牛味重。安格斯牛小排同樣都係雪花級數,但係佢嘅肉味會比較香濃,油脂冇咁重,總之都係好食!海鮮方面仲有生蠔、大蝦,有豐富蛋白質點樣食都唔肥,雞爽肉好特別,咬落去爽口一啲都唔鞋,非常之推介!牛舌都好吸引,薄薄一片,燒一陣就食得,牛肉味香濃。自助區仲有台式蝦乾拌飯,首先加好多紫菜、蝦乾、蔥花,再加埋滷水汁真係超好食!!!餐廳仲提供唔同既蔬菜,記得一定要食燒菠蘿暖笠笠好甜好好味,仲有多款飲品任飲,電話落單仲有紅肉火龍果茶,底部有粒粒火龍果好好味😋飲咗佢哋新出嘅藍莓果茶冷泡茶,有少少甜味又有水果香解膩就最啱!最後有甜品或者係芋圓仙草,來食台灣嘢一定係揀仙草😀

• 嚴選牛舌芯
  • 澳洲M5和牛