2019-09-09 59 瀏覽
最近同女友已經2年,所以打算同佢黎Time Park Lounge摸下酒杯傾下計撐抬腳入黎裝修係樹林主題,眼前有個unicorn擺設,而旁邊ge櫃入面擺滿whiskey樽,睇黎老細好鍾意whiskey。坐落闊落,我地2個坐張4人台happy hour classic whiskey係買一送一,我同女朋友都叫左mojito,我叫左whiskey mojito,飲落whiskey味after taste較strong唔太甜,所以我幾鍾意(8/10)沙律同湯我個人欣賞個南瓜湯,creamy但唔漏,點麵包剛剛好(8/10)自家製蟹肉脆燒賣我地叫左2個set dinner,其中1個係蟹肉燒賣,咬落充滿新鮮蟹肉,而外面係脆ge春卷皮保住(9/10)燒西班牙黑毛豬黑毛豬旁邊有peach ge醬汁,而黑毛豬煮完十分鬆軟,有肉汁又唔乾,點埋甜甜ge peach sauce有特色 (8.5/10)鮮蝦海膽三文魚籽意粉意粉個汁好重海膽味,而海鮮意粉個汁較濃,同蝦同埋三文魚籽夾,所以我較鍾意(9/10)最後係dinner set甜品,牛奶蛋糕配上少少芒果醬,正因為牛奶味重所以芒果醬唔多就唔會蓋過牛奶味(9/1

Mojito

沙律同湯
沙律/湯

鮮蝦海膽三文魚籽意粉

最後係dinner set甜品,牛奶蛋糕配上少少芒果醬,正因為牛奶味重所以芒果醬唔多就唔會蓋過牛奶味(9/10)

我同女朋友都鍾意lee度,嘢食好味環境好,如果有budget就過黎😋
dinner  set甜品
Mojito