2021-10-21 341 瀏覽
一直覺得荷蘭正玩味好重,裝修餐具都帶有點港式味道,菜式比較創新!咁耐都未食過今次係第一次!依家新舖重開地方大左,坐都坐得鬆動啲!! 食物方面去到見到其他枱食麻辣大蜆又跟住叫咗,雖然佢嘅蜆真係大隻,但其實都有啲失望,對我來講有啲辣,味道唔算特別惹味,麻辣湯入面除咗有少量薯粉同埋豆卜就係肉碎,但幾樣野好似夾唔埋一齊食,食完有啲空虛😂 反而雞翼最有驚喜!味道好炸得非常香脆,單骨雞翼容易食,而且份量都唔少!而叉燒飯全名超級長我都廢事打晒😂 我覺得都幾唔錯,叉燒油脂感非常重,夾埋太陽蛋個蛋黃好邪惡,成個飯都充滿油香!! 今次晚市去都好full,建議如果想打卡一定要提早book近住霓虹燈嘅窗口位!今次失策得吧枱😕
麻麻辣辣肉碎煮紐西蘭鑽石蜆

沙薑風味脆香雞翼