豆腐豆腐豆腐咖啡Single shot +silken tofu+ tofu ice-cream睇個名都知真係好豆腐架!! 本來都怕咖啡味相對下會變得較淡 但整體個平衡度做得好好 品嘗到咖啡烘焙香之餘 豆腐豆味亦唔過搶 非常有特式♥️夏日熱辣辣 好熱好降溫椰子沙冰頂層球藍色雪糕帶微鹹 加埋椰子味道濃郁 兩者意外地超級夾 ♥️基本野 素食者沙律有半個牛油果加上新鮮mix salad 🥗 同我一樣係草系既朋友仲有另外兩款肉食同海洋生物 salad選擇添求其是但乜都炸啲啦即係有4款唔知係咩 唔一定每次一樣架😛 我去當日係炸魚 炸蠔 雞翼 薯條 份量頗多 呢類小食拼盤真係老少咸宜 傾傾下計就食哂好日緊系意大利龍蝦意大利扁麵🦞超厚肉龍蝦唔止賣相靚 仲散發出種燒過既香氣 食落口腔內充斥住海鮮既鮮甜 肉質爽彈 配埋掛滿芝士汁既扁麵 呢款真係必需要點的 ♥️茫茫人海遇見你途中夾住又酸又甜Mango Lime sobert with cookies最後點可以唔試埋甜品呢 雪葩酸酸甜甜 質感輕盈 餅底用上Swiss 曲奇 脆脆口感 層次豐富 So fresh ♥️🌹食物水準高質素 滿意💕擺盤精美 Menu同裝修

基本野 素食者沙律

即係有4款唔知係咩 唔一定每次一樣架😛

好日緊系意大利龍蝦意大利扁麵🦞
好日緊係意大利龍蝦意大利扁麵

🌹食物水準高質素 滿意💕
擺盤精美 Menu同裝修都落足心機 玩味感十足 有誠意的餐廳👍

好日緊係意大利龍蝦意大利扁麵
  • 夏日熱辣辣好熱好降溫椰子沙冰
  • 好日梗係芝士龍蝦意大利扁麵
  • 茫茫人海遇見你嘅途中夾雜住又酸又甜
  • 夏日熱辣辣,好熱好熱降溫椰子沙冰