餐廳: Lucky Ristorante
資訊:

2022-06-07 85 瀏覽
放假約朋友去旺角食個lunch, 搵到依間Lucky Ristorante, 環境唔錯 可以打下卡, 中午時間人唔多, 坐得幾舒服. 我地叫左兩個lunch set, 包左杯咖啡/茶. 花之戀班尼迪蛋($98)依碟菜式係由新鮮三文魚同埋三文魚子, 中間係由滿佈荷蘭汁的尼迪蛋, 底層有片沙律菜同鬆脆的面包. 切開隻蛋, d蛋汁流曬出黎, 連埋塊包一齊食, 真係好好食. 旁邊有d配菜係新鮮的沙律菜意大利鮮茄海鮮意大利飯($128)意大利飯粒粒分明, 連埋濃濃的鮮茄汁,食落Creamy煙韌. 海鮮有大大粒帶子, 仲有青口,魷魚同蝦, 配料仲有好多菇.
我地叫左兩個lunch set, 包左杯咖啡/茶.
花之戀班尼迪蛋($98)
花之戀班尼迪蛋

意大利鮮茄海鮮意大利飯($128)
意大利鮮茄海鮮意大利飯
2022-06-05