腸胃好翻少少就去食打邊爐😂😂✌🏻 呢到係pinkpink風格,門口有kid zone坐位好闊落,每個位都有紙巾同usb叉電位提供,加分✨呢間睇翻都好出名,仲拎埋新加坡最佳火鍋餐廳 - RAS Epicurean Star Award 2022嘅養生美顏概念火鍋品牌,Feel到有想行sell service路線,staff都會詳細介紹menu見佢門口寫曬標榜每日直送山東騸牯牛肉,的確啲口感都幾軟滑,食落牛味應重則重✨佢有勁多款醬料配搭,我溝咗生抽、麻油、蒜油,幾香~值得一讚佢啲開胃小食‼️全部都好好食,有涼拌青瓜、豬耳(好似係)、雲耳同埋辣菇,全部都係辣辣地好惹味,我地拎咗2轉~另外仲有生果可以做飯前飯後甜品,其實咁樣食完都飽咗2成😂😋✌🏻嗌咗竹蔗茅根任飲 每人$25👨🏻‍🍳🤳🏻4格湯底有得食4格,佢有個好多人讚嘅膠原蛋白養顏美容鍋好想試😋 最後嗌咗勁甜椰甜味嘅清涼解熱雪耳鮮椰子鍋 +重茄膏香、有超多甜粟米粒、幾粒我最鍾意嘅蕃茄仔嘅維他命c蕃茄玉米鍋+愈食愈麻嘅滋補養生香辣鍋+好好飲甜甜地口感好舒服嘅膠原蛋白養顏美容鍋❤️‍🔥 我地都飲走咗幾多湯底🤣佢仲有豆腐同埋菇可以食😛上枱嘅時候sta
坐位好闊落,每個位都有紙巾同usb叉電位提供,加分✨

佢有勁多款醬料配搭,我溝咗生抽、麻油、蒜油,幾香~

嗌咗竹蔗茅根任飲 每人$25

👨🏻‍🍳🤳🏻4格湯底
有得食4格,佢有個好多人讚嘅膠原蛋白養顏美容鍋好想試😋
最後嗌咗勁甜椰甜味嘅清涼解熱雪耳鮮椰子鍋
+愈食愈麻嘅滋補養生香辣鍋
上枱嘅時候staff會送埋4支湯俾你自己加湯~
特色肉拼盤
特色肉併盤

👨🏻‍🍳🤳🏻特色肉併盤 $228
每款肉都有5-6片,豬牛都唔錯,我幾鍾意個田野鄉村嫩豬肉,好香嫩嘅口感😚另外牛肉都重牛味,同埋肉嘅厚薄合理
安格斯牛小排❤️‍🔥

墨魚丸 同樣有墨魚肉喺入面😳
萵筍

👨🏻‍🍳🤳🏻萵苣 一份
可以揀半份
一份都食得曬,薄切但份量都唔少😋
柚子沙冰

最後有柚子沙冰甜品😋