2024-03-26 263 瀏覽
蟹子沙律:切得好幼既青瓜絲配上蛋黃醬,去除左青瓜既草青味,只剩低清新既感覺,加上粒粒蟹子令口感更豐富,出奇地好味😋沙追魚天婦羅:呢個價錢有3舊魚加片紫蘇葉幾抵食喎,魚肉幾滑,不過個天婦羅汁就有啲唔夠咸。火炙三點刺身:有炙燒帶子、拖羅同左口魚邊配上海膽同三文魚子,左口魚邊啲油份燒出黎好香,帶子冇咁多油但鮮味同面頭既焦香融合埋一齊好好味,美中不足既係拖羅有啲過熟既感覺,不過有燒過既油香搭救,海膽同三文魚都幾鮮甜,中和番炙燒刺身油膩感。芥末青瓜:估唔到芥末同青瓜係咁夾既!佢地將青瓜個芯批左出黎果舊特別好味,可能因為相對有皮既入味啲,吸左啲柚子醋同芥末,都係令到個青瓜完全冇草青味又開胃。串燒:最中意係燒年糕,本身以為佢係入面有芝士果隻原來冇,但冇芝士冇咁膩更加好味;免治雞肉串點蛋黃醬油唔會錯啦;青椒蝦滑就偏辣唔食得辣既要小心;雞皮同菇本身冇咩調味,我地唯有點番蛋黃醬油😂呢到仲有啲特別啲既串燒例如係提燈同埋鵝肝大黑菇,可以一試👏🏻環境方面非常唔錯,坐吧枱可以幫住師傅整野食,吧枱凳高侍應仲會好貼心幫我地推凳,廁所都乾淨企理。餐廳仲有生蠔供應,價錢都好親民,大家中意蠔既話都可以黎試下!
蟹子沙律

沙追魚天婦羅