2019-08-25 168 瀏覽
一入到呢間caffe, 心身都舒暢, 周圍都係懷舊擺設, 壞舊掛畫, 播住80-90年代既英文pop songs. 中間擺左一張長檯, 亦有對窗坐既小bar檯, 自己一個來chill break下都唔會尷尬. 配合埋柔和既燈光, 很chill, 文青打卡好地方👍🏻。 Green all day breakfast 大大碟, 有好多沙律菜代替原本既肉, 好fresh. 有2塊薯餅同牛角包, 雖然都唔係好健康但食得好飽。係個牛角包唔夠熱唔夠鬆化, 似係一pack買番來既。蛋炒得好滑,蘑菇都好食👍🏻。加左hkd25 一杯跟set既iced green tea latte。比normal既細杯, 叫左少甜, 飲落一d都唔甜, 岩曬我口味。 Oldish all day breakfast比起green all day breakfast, 睇落細份d, 但其實除左沙律菜, 其他材料都有曬, 再加埋2條腸仔, 三文魚, 煙肉, 真係夠曬份量👏🏻。食完坐低飲下野, 聽下經典耳熟能詳既英文歌, 都係一種享受.

Green all day breakfast

蛋炒得好滑,蘑菇都好食👍🏻。

Green  all  day  breakfast

Oldish all day breakfast