2023-02-24 50 瀏覽
晴天Sunday去西貢食個晏,早兩日book都唔難book,12:30去到間餐廳半滿。M square環境好舒服,枱之間隔得開,採光又好,所以好有假日relax感覺。4個人食咗以下食物:- 軟殼蟹沙律:菜新鮮,軟殼蟹入面好淋冇咩口感同蟹味,反而沙律上嘅蟹肉仲好食- Mussels Pot:藍青口份量好多,可惜overcooked, 無咗應有嘅嫩口。個汁正常,唔係好味到想不停食。- 薯條:新鮮炸起,正常熱辣辣都好食- Four cheese pizza: 呢個係唯一覺得好味嘅dish, 而且佢星星形狀好特別,個邊摺起嘅部分入面包滿芝士😋。- Honeycomb pancake: 嚟到一切落去已經feel到唔鬆軟,而且價錢唔平,唔係特別想食可以唔叫。總括而言,如果想舒舒服服食個lunch,又唔想係西貢咁多人,呢度會係幾好,不過對食物唔好太高期望。

4個人食咗以下食物:
- 薯條:新鮮炸起,正常熱辣辣都好食

Four cheese pizza
Four cheese pizza