2022-04-13 101 瀏覽
之前 bookmarked 咗呢間 ❥⧽𝐋𝐢𝐛𝐫𝐚𝐫𝐲 ❥⧽, 覺得好有旅行 feel 一直好想去, 今日終於可以望住清真寺咁食飯喇! 餐廳室內裝修比較型格, 以綠色為主, 而室外嘅用餐區對住清真寺, 充滿濃厚異國情懷, 好適合打卡影相。不過室外環境真係好曬同有d 熱, 要有熱到溶嘅覺悟先得。𓊈芝士肉醬配尖通粉𓊉面層舖滿芝士絲, 香味濃郁, 醬汁酸甜度適中, 每條通粉都沾滿蕃茄同肉醬, 好味!𓊈是日餐湯 ✧ 蕃茄湯𓊉點餐湯時無留意主菜都係蕃茄味, 不過蕃茄湯味道偏酸比較開胃。美中不足係塊麵包太燶亦唔酥脆。𓊈餐飲 ✧ Latte𓊉靚靚搵花, 味道正常。✧✧ 整體食物飲品都幾好, 值得一提係餐廳會喺室外位置留一張吉枱比大家打卡, 呢個做法好細心呀!

𓊈芝士肉醬配尖通粉𓊉

𓊈是日餐湯 ✧ 蕃茄湯𓊉

𓊈餐飲 ✧ Latte𓊉
靚靚搵花, 味道正常。

芝士肉醬配尖通粉
蕃茄湯