2023-04-05 749 瀏覽
皮薄餡靚良心餃 - 滾餃💛呢間餃子店其實已經Sᴀᴠᴇ咗好耐,亦都去過好多次,但次次排隊嘅人數真係太大量,所以次次都食唔到,今日揀個Kᴀᴍ啲嘅時間去,又真係唔洗排隊喎,老虎蟹都食佢喇🤣🤣煎餃(雙拼) $66 /10隻黑松露芝土豬肉餃個皮睇落同食落都幾薄身,煎到脆卜卜,餡料好出色,黑松露味極為濃郁,鍾意食黑松露嘅朋友仔一定唔可以錯過,而且仲有肉汁,相對之下,芝士味嘅存在感就比較低,唔太食得出,但整體食落唔太油膩,值得一試❤️京蔥豬肉餃餃皮就同上面一款差唔多,呢一款就更加多肉汁,而且仲有京蔥嘅香味,而且餡料入面有一定數量嘅蔥係到,食落仲多咗一份爽爽地嘅口感😙湯餃(雙拼) $60 /10隻蒜芯鮮蝦豬肉餃子皮厚薄適中,比煎餃嘅皮更加薄,但食落有少少煙靭嘅感覺,餡料就有一隻完整嘅蝦🦐 ,蝦肉都算爽彈,而且配埋蒜芯做調味,所以食落有啲似蒜蓉炒大蝦🤣🤣 都幾好味🤣泡菜豬肉餃呢一款就相對濃味少少,滿滿嘅泡菜餡塞爆咗粒餃子,味道食落唔算話辣,但食落就幾開胃過癮😗泰式無骨鳳爪 $36份量都幾多,食落非常爽口彈牙,調味亦都幾好,但真心辣🤣🤣 可能係我地太廢🤣🤣自家製支裝奶茶 $22奶茶好飲過出面好多茶記,入口都
皮薄餡靚良心餃 - 滾餃💛

泡菜豬肉餃

泰式無骨鳳爪 $36
泰式無骨鳳爪

自家製支裝奶茶 $22
奶茶好飲過出面好多茶記,入口都幾順滑,佢茶味就濃啲,幾啱口味🥰
自家製支裝奶茶

呢度落完Oʀᴅᴇʀ,店員問你要唔要辣菜脯,記得一定要要咗佢,因為佢個辣菜脯係超級好食,用嚟送餃子都係一流,我地最尾都買咗一罐走🤣 走果時,已經諗緊幾時嚟二訪🤭
2023-03-14
下午茶