朋友難得去見份好工咁值得慶祝就緊係同佢食餐好既😋😋我地揀左嚟試呢間被批為米之蓮既意大利餐廳Lunch set嚟講如果有高水準味道咁個價錢都make sense!呢個餐包可以refill,覺得好好食!因為太鬆軟,同埋配上橄欖油仲有少少醋,出奇地幾夾👍🏻前菜揀左一個湯同冷盤,我比較中意個湯,因為每啖都好分明地感受到濃郁既南瓜溶!一啲都唔淡味Pizza係啱啱焗好!熱騰騰,啲芝士完全係拉到絲,個餅底係幾脆,食左2舊已經有飽腹感主食除左叫左pizza,仲嗌左比較輕食既鱸魚,想講平時唔太中意食魚既我,都停唔到喺咁食!因為佢本身無骨,啲肉唔會階,好嫩滑,仲有魚皮可以保持到少少脆既感覺係好推介!食埋個甜品就完滿哂!呢度既cheese cake比較軟身同creamy,食落似慕絲多啲,但係味道係好重芝士味😂食漏左再食返啖乳酪雪糕解膩最適合不過
朋友難得去見份好工
咁值得慶祝就緊係同佢食餐好既😋😋
我地揀左嚟試呢間被批為米之蓮既意大利餐廳

Lunch set嚟講如果有高水準味道
咁個價錢都make sense!
餐包

生牛肉薄片伴巴馬芝士