私心推介!!!灣仔高質Coffee Shop☕️呢間咖啡小店唔好睇少佢細細間,Lunch time既時候人氣都唔少,真係要排一排隊先有得飲😌係咪真係咁好飲?我就連續飲左五日🤣佢仲有得草印仔,飲夠八杯送一杯🤭已經係我不斷回頭既咖啡小店😀《The Crew $58》Signature咖啡之一,呢杯係將Earl grey加左Expresso,咁既配搭幾特別,上枱個陣有沉澱效果,咖啡唔酸,加左片橙乾幾香,浸耐左仲可以食埋,脆脆地幾好食😂《Dirty Chai $63》呢杯都係佢哋嘅signature,用左Soymilk加咖啡,一入口嘅味道有啲震驚😂佢係印度香料味嗰種,但係比想像中好飲,值得一試👍🏻《Creamy Black $45》揀左Nutty,有層foam係面,入口好順滑好smooth!咖啡味唔係好苦個種,個人覺得幾好飲👍🏻佢比起Black Coffee更加有層次感,冇咁單調💁🏻‍♀️《Dirty $40》有種冷熱交融嘅感覺,中意飲Dirty就係中意佢既層次感同味道既變化,一開始係咖啡既香濃,慢慢同啲牛奶混合,變得更加順滑👍🏻《Sparking Black $50》可以揀Soda或Tonic,

《The Crew $58》
Th e  Crew

《Dirty Chai $63》
Dirty  Chai

《Creamy Black $45》

《Dirty $40》
Dirty

《Sparking Black $50》
可以揀Soda或Tonic,我就揀左Soda😗係呢啲咁熱嘅天氣之下飲返杯真係好爽😝不過講真應該配Tonic好飲啲🤓
Sparking  Black

《Latte $45》
揀左Fruity,飲落帶有微微嘅果酸🙈
Latte

《Long Black $40》
揀左Fruity,平時好少飲Fruity既我都幾啱口味,佢個酸味唔會太重,只係好輕微,幾好飲🫢
試埋Nutty,都有少少果酸,佢唔係好苦嗰種,反而覺得Fruity好飲啲🙈
Long  Black

環境⭐️⭐️⭐️
服務⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢⭐️⭐️⭐️
推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Th e  Crew
Dirty  Chai
Dirty
Sparking  Black
Latte
Long  Black
  • The  Crew