香香宮煮 (金輝大廈)

Tasty Hotpot Palace (金輝大廈)
餐廳: 香香宮煮 (金輝大廈)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-07-06 82 瀏覽
最近去咗位於尖沙咀嘅樓上火鍋店香香宮煮打邊爐顧名思義餐廳以中國宮廷作為主題👲🏻每個包箱都以宮殿名命名 最吸睛嘅係放係門口嘅金閃閃龍椅⚱️仲可以著住宮廷衫打卡添!😆.🌟雍穆公主花膠雞湯鍋(半隻) $318湯底方面我地點左花膠雞湯鍋一上枱就已經好有仙氣 煙霧好啱打卡用🌫️📸湯底好濃郁 仲放左好多彈牙花膠 女士美顏一流🤗而且白切雞仲會另上 可以揀放晒落去煮都得我地就揀咗淥一淥就食 咁就食到雞肉嘅嫩滑唔會煮到太老🐔.🌟手切本地牛肉(細)$298牛肉嘅擺盆亦都好有心思🥓味道軟腍而且鮮嫩多汁 係必點之選!.🌟伊比利亞橡果豬 $178豬肉肉質鮮美 而且肥瘦分明油脂嘅甘香令我想再黎一碟🤤.🌟蟹黃餃 4粒 $78蟹黃餃成隻黃金色🥟裏面真係有蟹肉同埋蟹黃味🦀大小啱啱好.🌟即炸黃金炒響鈴 $88響鈴係好多人打邊爐必落嘅配料呢度仲有一款加埋咸蛋醬嘅黃金響鈴🥚淥一淥就可以拎起 邪惡黃金醬真係超級惹味!🤤.🌟自家製足料竹蔗茅根 $78打邊爐飲竹蔗茅根就更健康 🎋而且清涼解渴仲用左個宮廷風器皿裝住睇落唔係好大 但其實都斟到四杯😃.餐廳大部份都係半開放嘅包廂設計私隱度高又方便搵侍應仲見到有大房可以訂枱 啱晒一班人開Par
最近去咗位於尖沙咀嘅樓上火鍋店香香宮煮打邊爐

女士美顏一流🤗

而且白切雞仲會另上 可以揀放晒落去煮都得
我地就揀咗淥一淥就食 咁就食到雞肉嘅嫩滑唔會煮到太老🐔
🌟手切本地牛肉(細)$298
手切本地牛肉(細)

牛肉嘅擺盆亦都好有心思🥓
味道軟腍而且鮮嫩多汁 係必點之選!
🌟伊比利亞橡果豬 $178
伊比利亞橡果豬