2021-06-03 654 瀏覽
本身都已經幫襯過3次, 食物質素係OK的話說今日出去做完野冇食LUNCH, 諗住食少少野先返公司我2:15到, 見到餐牌下午茶有雞排包, 2:00後供應咁就入去坐低入去落ORDER叫雞排包, 店員話接左張大ORDER可能冇, 咁我見到冇得食就諗住起身走店員問左廚房話仲有少量, 咁我就照ORDER啦 (一個雞排包+薯條+熱檸茶)咁我一路等, 等到15分鐘左右連杯野飲都未到, 店員應該見我等到唔耐煩, 就問廚房係唔係做緊? 廚房答係 (詳細對話係:店員:薯條係唔係炸緊? 廚房:係, 外賣個D,店員:有一個堂食喎, 廚房:係, 炸緊, 但係我呢一刻先見到攞D薯條出黎炸) , 如是者又等左陣, 隔離遲我10分鐘入黎個張枱ORDER個飯都到左, 我仲係野飲都未黎, 另一個店員見我等左咁耐又睇一睇我張單, 咁我就同佢講, 哥哥, 唔好意思, 我趕時間我唔等了, 跟住我就起身走人
本身都已經幫襯過3次, 食物質素係OK的
話說今日出去做完野冇食LUNCH, 諗住食少少野先返公司
2021-06-03