2017-04-19 157 瀏覽
同一班BFF食完飯,下一站自然就係一齊搵甜品,女人總係另外有個食甜品gei胃,哈哈一直都好想黎呢度食,因為我好喜歡食Waffle.最後我地叫左2款Waffle(其實咁真係超飽)升級版奧利奧朱古力布朗尼窩夫配雪糕 真係有超多朱古力,好"漏",個brownie係好食的,而窩夫都好脆身.不過我本身唔係朱古力控,所以我就覺得too much,但喜歡朱古力的朋友就覺得超好食呢個鮮雜果麻糬窩夫配雪糕上台一刻已經好吸睛,我第一次見咁色彩豐富的窩夫,不過俗語講得對,太靚不一定代表好,色彩繽紛換來有點藥水的味道,感覺好奇怪...紅絲絨蛋糕配雜莓個蛋糕本身我就覺得普通 無得別 但雜莓份量好夠 水果好新鮮~~~外型當然係好打卡啦~如果你本身唔太飲甜野窩就建議你唔好叫呢杯招牌水果茶 啦,因為裡面D水果都係好甜,所以最後出來成杯野超~~~級甜,再食甜品真的有點受不了~0~反而呢個玫瑰烏龍茶 就剛剛好,因為只有淡淡的玫瑰花香,不太甜,食完甜品再飲佢就可以解膩~甜品真係set得好靚,但味道我又覺得唔算驚為天人,用來打卡呃like,係不錯的.

升級版奧利奧朱古力布朗尼窩夫配雪糕
鮮雜果麻糬窩夫配雪糕