沿住樓梯落到酒吧,本身就諗住同朋友把個酒談吓心,所以一黎到就叫咗兩杯 Cocktail :Foggy 同埋 Midnight,佢地都係煙燻過,其實好怕會太重煙燻味,但兩杯嘅味道都調得剛剛好。Foggy係 Whisky 加檸檬汁、Egg White仲有百里香製成,飲落順喉舒服,檸檬味好香而且酸酸地,好開胃;Midnight 就有我最中意嘅Baileys mix Rum, 玉桂,飲落甜甜地香料同Baileys 非常之夾,好啱女仔飲。不過嘢食就細份咗小小,啱送酒醫唔飽肚,但味道還好,叫咗個慢煮雞胸肉腐乳Risotto ,賣相好精緻用海膽殼載住炸左既Risotto 球。仲叫咗個乳豬薄餅,雖然好細份,但乳豬皮脆肉嫩,好耐無食過咁好味既乳豬Staff都好好,逐杯酒逐碟菜都有介紹,下次一定會再黎

Staff都好好,逐杯酒逐碟菜都有介紹,下次一定會再黎
乳豬薄餅
Midnight