早排同男朋友慶祝紀念日,去咗沙田萬怡酒店嘅Momo Cafe食呢個「和風滋味」自助晚餐🍲,我哋兩個都超滿意😋!呢度嘅食物選擇超級多,不論係冷盤刺身🍣、熟食鍋物🥩、自選粉麵🍜、甜品雪糕🍦都琳瑯滿目🤤呢度嘅刺身不得了🤤 連生蠔🦪、長腳蟹🦀、龍蝦🦞都係任食!生蠔大隻又新鮮、長腳蟹同龍蝦都易拆又啖啖肉🤩!三文魚刺身仲有三文魚腩食,厚切又肥美,我哋食咗三碟🤣!熟食方面選擇都好豐富,仲有原條龍躉🐠!牛仔骨同雞胸係我個人推介!多汁唔柴好好味😋!千祈唔好錯過自選湯飯同粉麵!湯飯有花膠、蜆、帶子、鮑魚等珍貴食材為配料😍 湯底都好香好鮮甜! 而粉麵仲有我最愛嘅喇沙湯💕甜品方面有好多好食日式蛋糕🍰 士多啤梨麻糬卷、抺茶蛋糕都係必叫!仲有熱嘅甜品都不容忽視!一口酥同蒲撻都好正㗎💕 雪糕仲有movenpick任食,大滿足🥳!