2018-04-01 448 瀏覽
星座冰室一直都好出名,好多明星都黎食😏之前都想黎,但行到地庫個位,被果陣陰森恐怖既環境嚇親,次次都係行番轉頭搵個其他餐廳今日突然興起想黎食番次,假日黎呢間餐廳都唔算多人,可能大家都俾佢個位置嚇親😂呢間餐廳位處地庫,裝修懷舊,好似去左5、60年代咁,櫃兩邊擺滿番茄雞蛋🥚。聽講餐廳每日將番茄打成蓉,湯底同一般餐廳既番茄蓉唔同,唔落番茄漿我地叫左番茄芝士蛋麵、番茄火腿蛋麵同番茄牛肉麵,價錢$35-40,都唔算平我地食得出全部麵底都有浸過醬料,類似瑞士汁,好味,番茄湯底傑身,充滿番茄🍅鮮味3款最好味應該係番茄芝士蛋麵,芝士同番茄味道好夾,蛋花起得好靚,成碗連湯食哂麵望落似淋左d,但食落又ok wo, 唔似出前一丁或公仔麵咁淋
星座冰室一直都好出名,好多明星都黎食😏

芝士番茄蛋麵

番茄蛋火腿蛋麵