2023-12-15 301 瀏覽
今日我啱啱去完,開頭諗著電視介紹,講到啲店員點親民,又同啲街坊點老友,啲烤雞髀又點好食,一心諗住去試吓,今時今日,香港都冇幾多間咁嘅地道小食舖頭啦。點知今日去到,我同間鋪個店員講,我想要兩隻烤雞腿,問佢仲有冇得賣(因為電視講,如果冇訂,就可能會冇得賣),佢一開聲就凶神惡煞咁問我想要乜嘢,啲態度不知所謂,跟住我再問佢啲煎釀三寶點賣,佢直程唔睬我,但當時並非有人排隊或等候,只是淨得我一個係度幫襯,現今竟然仲有啲咁嘅店員,同咁嘅服務態度,我唔會同佢一般見識,我買完嘢就走,我一定一去冇回頭,今時今日,咁嘅服務態度,包尾都不如,啲嘢食,味精多到不得了,絕對不像電視所說的咁好食,除非閣下鍾意受氣去使錢啦,呢啲咁嘅舖頭,絕對可以不去。
外賣自取