2024-05-13 381 瀏覽
呢間餐廳係無menu 嘅,什至直接影喺餐紙上面,全日同一價錢同一個set。Trimmed entrecote steak "la vache!" , French fries and green salad with walnuts $398/person餐包:法包,個牛油勁香滑。核桃沙律:d菜用調味料浸過,唔係平時似食草chop chop 聲嘅感覺。菜係爽甜嘅,再用黑醋撈,酸酸甜甜好開胃。另外幾粒核桃令成碟香口得嚟又有口感。薯條:無限添加,d薯條係幼身果種。waitress 會主動問加唔加,而每次加都勁慨慷。d薯條每次加都係熱辣辣嘅,好好食,食到feel 到熱氣添。牛扒:叫咗五成熟,上枱已經切好,用火㷫住,配有秘製醬汁。塊扒好好食,外脆內軟,內部的肉質仍然保持著柔軟嫩滑的口感。更重要嘅係,每一口牛扒都散發出濃郁的肉香,肉汁喺口裡四溢。LEMON TART:Openrice 訂座送嘅。個心好酸,d cream 好甜,撈埋一齊食就啱啱好。用餐期間,都見到waitress 推甜品車,會為客人介紹唔同嘅cake。成個用膳感覺良好,侍應全部係外國人,加上有外國客人,好似去咗外地用膳咁。期間有其

餐包:法包,個牛油勁香滑。

LEMON TART:Openrice 訂座送嘅。個心好酸,d cream 好甜,撈埋一齊食就啱啱好。用餐期間,都見到waitress甜品車,會為客人介紹唔同嘅cake。

成個用膳感覺良好,侍應全部係外國人,加上有外國客人,好似去咗外地用膳咁。期間有其他客人生日,餐廳會播生日歌慶祝,好有氣氛呢!