2023-11-22 209 瀏覽
尋日女朋友突然話想食Pizza Maru,於是我地平日夜晚八點左右排隊,5分鐘就入到去我哋叫咗兩個餸,一個係玫瑰年糕炸雞,一個係薯角炭燒雞肉芝加哥Pizza(蜜糖杏仁邊)先講玫瑰年糕炸雞,個汁幾特別會有眼前一亮的感覺,隻雞炸得唔算特別脆,但都唔差,個皮會有玫瑰味,不過個年糕可能因為炸,所以好難咬,而且同個汁好唔夾,再加上都幾多骨,扣左少少分,Overall 7.0/10至於薯角炭燒雞肉芝加哥Pizza,第一啖食落去個杏仁皮甜甜地,幾有驚喜,而且佢個燒烤醬都好出,如果鐘意燒烤醬可以食呢個Pizza,不過因為偏重口味同較甜,同女朋友一人食3塊有D太油膩,建議多人食會比較好Overall 7.5/10之後都會再黎幫襯

我哋叫咗兩個餸,

至於薯角炭燒雞肉芝加哥Pizza,
Overall 7.5/10

之後都會再黎幫襯