2024-02-04 85 瀏覽
去了一間新發現的地方,真係一個食得開心兼講下計的好地方!先講講佢個Thin & Crispy 9" Pizza,辣肉腸配上芝士,叫人食咗一啖又一啖,真係正到不得了🍕!批底夠脆,芝士又夠牽絲,辣味啱啱好,唔會蓋過咗其他味道。同朋友share個餅真係享受啊!再嚟個Fried Chicken啦,外皮炸得金黃鬆脆,啖啖肉,真係軟嫩多汁。之不過,搭埋個泰式醉辣醬,正宗嘅泰味,啖啖鮮香,惹味到不得了🍗!飲品方面,classic Long Island Iced Tea就真係有料夠晒Kick,一啖落去,酒香四溢,好過癮。另外,Lychee Blossom就清新又解渴,Lychee同Sake搭配得好天衣無縫,而Green Lantern果個酪梨拼薄荷,滑溜又怡人,好適合喜歡輕盈口味嘅朋友。整晚喺呢到飲飲食食,傾傾計,感覺真係好寫意。下次想再嚟,試吓其他啲款,總之,呢度真係推介㗎👍!