將軍澳朋友帶咗我嚟呢間喺將軍澳嘅泰國🇹🇭餐廳🍴😂,朋友話呢度食物味美,除咗泰國菜🇹🇭仲有西餐食🍽,想我試吓🤣$148「泰式🇹🇭金柚沙律・加拿大🇨🇦蟹肉」:金柚鮮甜,蟹肉🦀鮮味,全部拆晒肉,配埋爽脆嘅沙律菜一齊食,開胃美味😋$148「原隻大魷魚🦑・混合香料・泰式🇹🇭辣汁」:魷魚🦑真係好大隻,肉質爽滑,燒得香口,仲有一小碟好辣嘅醬汁可以沾嚟食😋$168「蘑菇芝士・黑松露意大利飯」:意大利飯🇮🇹煮得少少 al dente,creamy 得嚟夠輕身,又加咗好多芝士🧀,好似係 Parmigiano Reggiano,又有好多雜菌,仲有黑松露,食落有黑松露嘅清香、又好味👍$78「招牌炸西班牙🇪🇸油炸鬼・雪糕🍦」:首先presentation 擺盤靚靚,打卡一流🤣;西班牙🇪🇸 Churros 炸得鬆脆,外邊沾滿砂糖,夠晒甜食得好開心🤩;仲有味道清新好似係柚子味嘅 Sorbet 😋;又有少少士多啤梨🍓同埋藍莓🫐😋