東歐餐廳

Ivan The Kozak
2021-10-19 480 瀏覽
想黎呢間食好耐,今次終於黎左試下東歐菜首先環境都唔錯,好有氣氛。一開始就上左個羅宋湯先,一上枱就覺得個羅宋湯特別紅,唔係屬於番茄既紅,而係屬於紅菜頭我覺得最搞笑既係,有舊配菜紅到好似番茄咁,食落原來係薯仔之後就上左芝士焗牛脷盅牛脷真係好有驚喜,好林身,有時仲食到近乎入口即溶既感覺,入面仲有磨菇,最底既醬沖係最濃再配埋個頂頂既麵包食都好夾之後就上左香燒豬肋骨,咁職員會幫我地點火既,不過我就覺得個豬肋骨普通,岩岩燒完個陣男朋友話好香,不過我食落燒過既地方比較鞋,但軟骨既位置都好林身既。最後就係食俄國宮廷配鹿肉,咁鹿肉呢都幾補既,岩冬天食,而家未正式凍都驚食完流鼻血嫁不過個鹿血就好入味,同埋都好林身,食落都好好味食完搭車返屋企都覺得個人有d熱🤣整體黎講羅宋湯同牛脷下次再黎都一定會叫,下次再黎食仲想試下亞美尼亞羊仔扒同焗蘋果鴨胸
想黎呢間食好耐,今次終於黎左試下東歐菜

首先環境都唔錯,好有氣氛。

我覺得最搞笑既係,有舊配菜紅到好似番茄咁,食落原來係薯仔

正宗烏克蘭羅宋湯

之後就上左芝士焗牛脷盅
再配埋個頂頂既麵包食都好夾

地道香燒豬肋骨

不過個鹿血就好入味,同埋都好林身,食落都好好味
食完搭車返屋企都覺得個人有d熱🤣
俄國宮廷焙鹿肉