2023-02-10 71 瀏覽
🚩人氣美式Burger - Burgeroom 🍔上次係百德新街見到呢間Burger 滿晒人就已經想入去試,放工後朋友話想食burger,咁就岩晒。餐廳設有露天座位同室內座位,露天座位可以吸煙。入到去仲有個Corner 位比你自己斟水,同攞調味料,有芥末同Tabasco🧂入到店員會比QR code你自己落單,落完好快啲野食就送到枱上面😚我地得兩個人叫左2個Burger、2個小食同2杯野飲。❣️大烤菇芝士牛肉漢堡 ($115)🍔有大啡菇所以會多啲汁,要快啲食,如果唔係個包會淋。好彩餐廳幫手切開左兩面,方便同朋友兩份食,仲食得無咁論盡。❣️鵝肝牛肉漢堡 ($168)🍔原件鵝肝夾住食特別好食,成個burger都有鵝肝嘅香味💓💓另外仲有雙鵝肝揀❣️芝士旋風薯條🍟呢個半溶芝士超級超級好食😋雖然加芝士要加$30🤤,但覺得佢完全值呢個價!💓完全feel到個薯條上到枱仲係熱辣辣,啲芝士仲係溶溶地 ❣️ onions ring 🧅 ($55)我係洋蔥圈愛好者,呢度啲洋蔥圈入面係有洋蔥絲個隻😚唔係平時入面係粉個種🫠❣️西瓜汁同檸檬冰茶相機食先😙
🚩人氣美式Burger - Burgeroom 🍔

❣️大烤菇芝士牛肉漢堡 ($115)🍔

大啡菇芝士漢堡

❣️鵝肝牛肉漢堡 ($168)🍔

❣️芝士旋風薯條🍟

完全feel到個薯條上到枱仲係熱辣辣,啲芝士仲係溶溶地

芝士旋風薯條

❣️ onions ring 🧅 ($55)

洋蔥圈

❣️西瓜汁同檸檬冰茶