2023-10-31 445 瀏覽
😋 美食推介 / 墨西哥餐廳 🇲🇽🍴_@picoso_mexican_最近去咗荔枝角試吓墨西哥餐廳,一直都好想試吓墨西哥風味嘅美食,今次就去到佢位於喺荔枝角工廈,佢哋嘅環境裝修非常之特別,有玫瑰花牆 🌹 同埋一啲好得意嘅小裝飾,好適合鍾意打卡嘅女仔 😀💕首先我就叫咗 ⬇️🌮 煎封大蝦鐵板燒 🍤自己私心好鍾意食海鮮 😋,大蝦非常有口感,可自選配料,有沙律同埋牛油果醬汁,清新爽口感,非常足料。🥗 香剪巴馬火腿&大蝦 - 鮮果沙律 ✨注意健康朋友仔,可以試吓佢哋嘅沙律火腿真係好香口,彈牙大蝦,配柚子沙律,另外酸酸甜甜沙律醬,越食越開胃!😀🍎 蘋果醋雜果梳打🍹鍾意酸酸甜甜嘅朋友仔試吓,你杯梳打味道酸酸甜甜,又唔會太酸又唔會太甜 😀另外要稱讚下佢哋嘅服務員,服務態度好Nice,盡量滿足客人要求!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻_地址: 荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓101室_整體分數環境 8/10衛生 9/10服務 9/10 食物 8/10#Foodie #香港美食 #墨西哥餐廳 #Picoso
😋 美食推介 / 墨西哥餐廳 🇲🇽🍴

@picoso_mexican

首先我就叫咗 ⬇️
🌮 煎封大蝦鐵板燒 🍤

🥗 香剪巴馬火腿&大蝦 - 鮮果沙律 ✨
注意健康朋友仔,可以試吓佢哋嘅沙律

🍎 蘋果醋雜果梳打🍹

地址: 荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓101室