2024-03-11 514 瀏覽
真係好難得出到到去筲箕灣,咁梗係要食返碗老字號魚蛋粉啦,點知我哋2:00去到都仲係要等位㗎,名物果然係名物!不過其實我哋都好快有位,入到去四個大人三個細路9秒就9就叫野食!一睇到個奶油多,西多士,已經係諗都唔使諗即刻order,唯一掙扎嘅地方就係我哋要食撈麵定係食河粉好?由於天氣太凍嘅關係,我哋都係叫左咗湯粉!首先嚟到嘅梗係奶油多!其實我冇expect過佢嘅牛油係咁厚咁正!小朋友簡直食到唔停口!大人都order多一份!之後就係我哋嘅坑腩魚片河!真係不得了,坑腩真係不得了,夠淋得黎又有咬口!魚片又夠新鮮,總之就超級好食!之後就係我嘅最愛西多士,餐廳係毫無吝嗇俾咗一嚿好厚嘅牛油我加落去,仲可以做到外脆內軟,最值得加分嘅就係佢枱面已經擺咗一支煉奶喺度俾我任加!真係OMG! 完全係滿足到我多醬嘅慾望😍😍😍😍😍順帶一提,杯奶茶都好好飲!總店真係唔同啲㗎!而且店員服務態度超好,我哋倒瀉咗杯嘢都9秒9幫我哋清潔!下次去仍然係要encore!

由於天氣太凍嘅關係,我哋都係叫左咗湯粉!

奶油多

花生醬西多士

順帶一提,杯奶茶都好好飲!

下次去仍然係要encore!

2024-03-09
奶油多