較早之前同朋友去食晚飯, 朋友提議去又一城的caffe habitu the table, 既然我都未試過這間, 今次就去試下啦~朋友話這裡的All Day Dining幾出名, 所以我地叫咗一個意式瑰麗風情班尼迪蛋配巴馬火腿和黑松露.另外, 我地仲叫咗英式炸魚薯條和菠菜軟芝士雲吞配露荀, 車厘茄和忌廉汁.飲品當然少不了, 我地點了凍朱古力.意式瑰麗風情班尼迪蛋配巴馬火腿和黑松露個賣相幾靚, 尤其是那雙蛋最吸引我. 隻蛋好滑, 加上配埋少許的黑松露, 味道剛剛好.我自己鍾意配埋巴馬火腿一齊食, 多重口感, 而薯仔和磨菇也好味道.英式炸魚薯條的炸魚外層好鬆脆, 唔會太厚, 內裡的魚也幾滑. 而我自己鍾意食粗薯條, 這個就啱我, 有口感, 又能食出薯仔味.我鍾意食芝士, 所以也點了菠菜軟芝士雲吞. 這個是素食, 雖然有芝士, 但唔會覺得太肥膩, 我覺得芝士味唔夠, 再濃一點會更好.凍朱古力好飲, 最重要是面頭的忌廉, 這樣會更香滑.這餐食得好滿足呢~

飲品當然少不了, 我地點了凍朱古力.
意式瑰麗風情班尼迪蛋配巴馬火腿和黑松露
英式炸魚薯條
菠菜軟芝士雲吞配露荀, 車厘茄和忌廉汁
凍朱古力好飲, 最重要是面頭的忌廉, 這樣會更香滑.
凍朱古力
這餐食得好滿足呢~
意式瑰麗風情班尼迪蛋配巴馬火腿和黑松露
英式炸魚薯條