2023-10-09 24 瀏覽
咁啱喺荃灣收工就直頭同同事喺度食埋嘢先走,同事介紹我黎食呢間日本菜,兩個人食咗5樣嘢,超級滿足<<薯仔沙律>>薯仔沙律係用薯蓉再加入洋蔥、紅蘿蔔、青瓜同雞蛋嚟整成,呢個組合又清新又好味<<燒喜之次>>條魚燒得啱啱好,肉質好滑,而且鮮嫩多汁,再配上醬汁,味道更突出<<海老天婦羅>>蝦炸得金黃酥脆,同時保留到鮮味同質感。外層香脆,內裡鮮嫩,係我今晚嘅最愛<<蒲燒鰻魚飯>>鰻魚燒得好食,配埋蒲燒醬汁恰到好處,飯粒粒分明,好好食<<牛之拼盤>>呢個拼盤包括3款唔同嘅串燒,包括牛舌,一口牛同埋牛肉蘆筍,味道各有特色,每一款都展示咗牛肉嘅層次同口感。牛舌爽脆,一口牛好有牛味,牛肉蘆筍感覺清新。成個拼盤都非常出色~另外值得一讚係啲員工嘅服務態度好好,而且好貼心,真係值得讚賞

<<薯仔沙律>>

<<燒喜之次>>

<<海老天婦羅>>

<<蒲燒鰻魚飯>>
鰻魚燒得好食,配埋蒲燒醬汁恰到好處,飯粒粒分明,好好食

<<牛之拼盤>>