2021-06-06 29 瀏覽
因為工作關係 我成日都要黎荃灣 亦都試左好多唔同嘅餐廳曾經享和街有間西餐廳個burger做得超好食 個burger上嘅流心蛋簡直一試難忘😍😍😍 可惜後來佢執左笠 輾轉變左而家人龍黃店No Boundary呢日食無可食 見冇人排隊 就試左呢間Lucky Smash佢成間鋪嘅design都好賀年feel😂 甚至連burger個packaging都好似中國年曆張紅噹噹嘅封面咁🧧🧧🧧我叫左芝士牛肉漢堡餐 加$10試埋個熱狗睇住入面兩個員工即叫即整 所以個burger份外熱辣辣!塊牛堡係極極極juicy 一咬落去啲汁係咇哂出嚟!💦💦💦 仲要調味調得勁好食 唔會好似而家好多burger咁過咸另外啲生菜、蕃茄得全部都好fresh好多汁 (即刻諗起某連鎖快餐店啲變啡嘅生菜...)成個burger份量十足 係好食嘅!亦係暫時荃灣食過最高質嘅burger!!!薯條反而一般啦 可能我拎得太耐佢已經淋左啲
因為工作關係
我成日都要黎荃灣 亦都試左好多唔同嘅餐廳

呢日食無可食 見冇人排隊 就試左呢間Lucky Smash

我叫左芝士牛肉漢堡餐 加$10試埋個熱狗
睇住入面兩個員工即叫即整 所以個burger份外熱辣辣!

薯條反而一般啦 可能我拎得太耐佢已經淋左啲