2023-09-28 95 瀏覽
為咗慶祝朋友生日飯 今日特登揀間靚靚餐廳可以同佢打卡 一都企門口就有好大個拱門同埋成個門面都係藍色,當日星期五已經爆曬場,我哋只能夠坐喺吧枱嗰度用餐!🦪因為我哋叫咗佢哋Cocktail嘅關係就首先叫咗幾隻生蠔送酒。佢哋嘅生蠔都係偏細隻,同埋蠔味不重側面插着兩支香水樽咁嘅噴樽,店員話一支係Cocktail sauce另一支就係檸檬汁🍋。不得不提佢哋嘅Cocktail好好飲好容易入口,就算係sangria佢有白酒版,好適合女仔飲。你兩個前菜都係不過不失,唔會令人有太深刻印象。呢個iberico pork係成餐飯最好食-一上枱已經聞到陣陣嘅煙熏香味,食落去軟嫩兼且帶有一陣煙燻木味,平衡左油膩嘅感覺。呢個龍蝦飯我認為有啲overall priced,份量太少,呢個價錢嚟講龍蝦的確比較細隻。飯嘅份量都好少整體來講我覺得呢間餐廳係偏貴,份量亦都比較少。味道不過不失但係唔至於一定要食。同埋留意番水係要收錢的。
為咗慶祝朋友生日飯 今日特登揀間靚靚餐廳可以同佢打卡

Oyster

Chef's  rusa
Tuna  tartar

你兩個前菜都係不過不失,唔會令人有太深刻印象。

Iberico  pork

呢個iberico pork係成餐飯最好食