餐廳: SP_CE cafe & lounge
資訊:

朋友book嘅餐廳,佢話係社交平台睇過好吸引好想食🌝 餐廳距離地鐵站真係有啲遠,係上環同西營盤中間🤔 不過去到嗰環境真係比較寧靜、舒服,啱哂一邊傾偈一邊食‼️今次嗌咗三款食物,可能因為第一款蟹肉牛油果他他配墨西哥片太過太過高質,所以對之後嚟嘅嘢食都有啲失望😞 講返呢嗰先,我絕對可以因為佢再嚟,佢呢嗰配搭好好食🥑🥰 意大利黑松露醬炒滑蛋貝果🥯 - 呢嗰係好多人都推介嘅,絕對足料,黑松露味係好出,但太咸,整體來講可以話有啲難食😬香烤煎8安士美國特級西冷牛扒配薯條🍟 - 好普通嘅牛,有超級多薯條,所以唔會唔飽🤣 Nutella榛子醬奶昔- 同我想像中💭有好大出入,我懷念嘅味道👅係英國Ed’s 嗰杯嘅味,好淡😬整體嚟講,秋天天氣去環境好舒服,真係好啱傾偈,但係食物質素有啲飄忽,如果用淨係食他他計,呢間係必食‼️ 但係計埋其他嘅話,就真係要諗諗🤣 另外,收切餅費的