2024-01-10 54 瀏覽
首先,前菜係牛油果菠菜沙拉,非常開胃,新鮮嘅牛油果同埋脆嫩的菠菜相得益彰,再加上車厘茄,口感清爽宜人,醬汁的微酸勾勒出食材的原汁原味。😋另外,我哋亦都點咗海鮮扁麵條,新鮮嘅青口非常大隻,又爽口,麵條Q彈有嚼勁,上面灑滿咗好多芝士同蔥花,好creamy又帶出海鮮嘅味道。😌另外,我哋點咗肉丸,外酥內嫩,每一顆都包裹著濃郁的肉汁,好大粒,搭配特製的醬汁,風味更加豐富,醬汁酸酸甜甜,旁邊伴隨嘅法包沾咗醬汁之後好好食。😍蟹餅是這裡的招牌之一,外層酥脆,內裡的鮮嫩蟹肉散發出濃郁的海鮮香氣,。🦀金銀花以清新的花香和糖水搭配,清涼解渴,口感爽口。😌 至於朋友嘅無酒精雞尾酒,清新的水果香氣交織,非常開胃。🍹