今次係第二次食呢間Peko Peko Eatery,上次食係午市,有自選既日式定食。今次黎食晚市,晚市既menu就唔同啲,價錢比起午市貴左一截,但係晚市菜式更加精緻同埋特別,個人都幾推薦👍1️⃣海膽三文魚子竹炭烏冬($198)  呢款可以話係黎到必點既❤️面頭有大大板海膽,食落係creamy而且一啲都唔腥,仲有海量三文魚籽☺️食既時候一路有三文魚籽卜卜口感,而且三文魚籽加海膽既鮮味配埋真係令成碟烏冬昇華🤩仲要配既係烏冬唔係意粉,呢樣又係夠曬特別令人想試,竹炭烏冬黑黑既配上橙黃海膽汁,賣相夠曬吸睛,烏冬係偏幼身既果種,幾滑得黎因為海膽汁真係好creamy所以都好掛汁,雖然係貴啲但係絕對值得試!    2⃣️意式青醬蟹肉意大利麵($148) 青醬味道幾香,而且啲醬汁夠掛汁得黎唔會感覺好漏。最驚喜既係佢既蟹肉份量極多,真係鋪左勁多係面😳  3⃣️蟹肉牛油果船($108) 有滿滿既蟹肉、蟹籽,放係切開既牛油果上面,成個感覺係fresh得黎又滿足,牛油果質感軟滑生熟程度剛好,另外伴碟沙律淋上黑醋汁,酸甜開味。  4⃣️巴馬臣芝士薯條配松露醬($68) 呢個上枱既時候有啲嚇親😂佢既份量完全超越我想像。成座薯條山咁。薯
1️⃣海膽三文魚子竹炭烏冬($198)
海膽三文魚子竹炭烏冬
  2⃣️意式青醬蟹肉意大利麵($148)

意式青醬蟹肉意大利麵
3⃣️蟹肉牛油果船($108)
蟹肉牛油果船
4⃣️巴馬臣芝士薯條配松露醬($68)

巴馬臣芝士薯條配松露醬
呢個上枱既時候有啲嚇親😂佢既份量完全超越我想像。成座薯條山咁。薯條香脆可口,面頭佈滿刨成碎既巴馬臣芝士,再配上黑松露醬,係絕對令人食唔停口既小食😋
海膽三文魚子竹炭烏冬
意式青醬蟹肉意大利麵