2024-01-15 137 瀏覽
Cafe係主打健康西餐👨🏻‍🍳有特色比利時waffle (鹹同甜都有架)🧇All-day Breakfast🥗自家製美味小食🍖pasta🍽️仲有好多特色嘅飲品等等🍹選擇齊全,唔只淨係得窩夫丫👀❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁𝑻𝒓𝒖𝒇𝒇𝒍𝒆 𝑷𝒂𝒑𝒑𝒂𝒓𝒅𝒆𝒍𝒍𝒆 $𝟣𝟥𝟧有幾種意粉比你選擇✍🏻我地揀左寬麵🍝黑松露忌廉汁夠哂creamy同掛汁🍄仲有粒粒磨菇增加口感𝑺𝒕𝒆𝒂𝒌 𝑵 𝒆𝒈𝒈 $𝟤𝟧𝟧牛扒7成熟🥩火喉拿捏得岩岩好🔥保持到肉汁又夠味🧂如果有埋醬汁揀會更加正😹而作為配菜既蛋🥚沙律同薯條樣樣都唔馬虎架🍟𝑷𝒊𝒏𝒌 𝑳𝒂𝒅𝒚 𝑴𝒊𝒍𝒌𝒔𝒉𝒂𝒌𝒆 $𝟨𝟢士多啤梨🍓牛奶同雪糕🍦Pink Pink女生至愛💕𝑪𝒐𝒄𝒐 𝑴𝒊𝒍𝒌 𝑺𝒎𝒐𝒐𝒕𝒉𝒊𝒆 $𝟨𝟢朱古力加香蕉🍌完美組合🍫唔會太甜又特別𝑺’𝑴𝒐𝒓𝒆 𝑾𝒂𝒇𝒇𝒍𝒆 𝑫𝒊𝒑 $𝟪𝟧雖然比利時窩夫既口感比較紮實有嚼勁💁🏼‍♀️不過配埋甜甜既烤棉花糖同榛子醬🌰簡直就為我地寫意既週末畫上完整既句號✨❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁仲要不得不讚💯店員服務超級貼

𝑻𝒓𝒖𝒇𝒇𝒍𝒆 𝑷𝒂𝒑𝒑𝒂𝒓𝒅𝒆𝒍𝒍𝒆 $𝟣𝟥𝟧

𝑺𝒕𝒆𝒂𝒌 𝑵 𝒆𝒈𝒈 $𝟤𝟧𝟧

𝑷𝒊𝒏𝒌 𝑳𝒂𝒅𝒚 𝑴𝒊𝒍𝒌𝒔𝒉𝒂𝒌𝒆 $𝟨𝟢
士多啤梨🍓牛奶同雪糕🍦Pink Pink女生至愛💕

𝑪𝒐𝒄𝒐 𝑴𝒊𝒍𝒌 𝑺𝒎𝒐𝒐𝒕𝒉𝒊𝒆 $𝟨𝟢
朱古力加香蕉🍌完美組合🍫唔會太甜又特別

𝑺’𝑴𝒐𝒓𝒆 𝑾𝒂𝒇𝒇𝒍𝒆 𝑫𝒊𝒑 $𝟪𝟧

仲要不得不讚💯店員服務超級貼心🧡一黎到會提供坐墊同比水狗狗🐶用餐既時候都會keep住同狗狗玩👍🏻感覺到佢地真係好鐘意毛孩既🐾

📍 𝕎𝕒𝕗𝕗𝕝𝕚𝕟𝕘 𝔹𝕖𝕒𝕟𝕤
Shop 9C, G/F, New Fortune House, 4-8 North Street, Kennedy Town, Hong Kong
  • S’more  Waffle  Dip