2023-02-13 79 瀏覽
比起周圍嘅大排檔同中菜 呢間餐廳望落更吸引我🤤集餐廳同酒吧於一身餐廳好有格調 好大個水晶燈 兩部電視一部喺度播歌 燈光昏暗感覺幾舒服 同朋友黎吹下水睇下波應該幾正🤭餐廳更設有自選套餐及二人套餐 價錢較優惠前菜BB鴨番茄莎莎生菜包唔錯 鴨肉好嫩 蕃茄莎莎幾開胃 底層仲有啲好似韓式辣醬嘅醬汁 帶少少辣味 唔錯阿拉斯加蟹肉餅好出色😍蟹味超出 咬落好鬆軟 而且底層面包唔會好乾同硬👍🏻好易入口西班牙脆皮乳豬好好食 皮唔會好厚 而且燒得好香肉質好嫩好濕潤 唔點汁都好好食 本身醃得好夠味 超多肉 難怪餐廳咁推呢道菜式🥹炸魚柳就食得多 啤酒炸魚都係第一次😋魚炸出黎金黃色好靚 而且都幾大份切開脆皮魚肉非常濕潤嫩滑👍🏻而且好夠味 薯條亦炸得好脆搵日下次第二日放假再黎食飯飲酒!🤤

餐廳更設有自選套餐及二人套餐 價錢較優惠
BB鴨番茄莎莎生菜包