Common Ground係我身邊有幾個朋友極力推介我去架~不過話要捱過咗一段樓梯,就可以飲到咖啡~真係好似做workout咁🤣簡單設計嘅menu😍我鍾意❤️由於行完樓梯太攰!又肚餓!好快就揀到食咩🤣又係Flat White😍 拉花都唔錯😜咖啡味幾香,飲落都濃郁,同埋真係好滑呀~☺️真係冇介紹錯!!!好似近排都冇飲到好嘅flat white🥺今日,終於有啦😭感動!坐戶外真係點影都咁靚😍好有feel真係好適合打卡~📸️📸️📸️如果唔飲咖啡嘅朋友,可以試吓呢款桂花薑牛奶,賣相幾靚幾得意😆薑味唔算好重,有淡淡桂花香,清淡都唔錯!飲品真係好快就到⋯⋯但係食物上菜嘅速度真係太慢啦⋯⋯超餓⋯⋯先係egg benedict⋯⋯之後⋯⋯薯條⋯⋯最後先係漢堡包⋯⋯由咖啡⋯⋯到所有食物到齊⋯⋯大概成40分鐘不過有時候慢活下都係幾好~下次太肚餓嘅時候就要忍下😙Egg benedict 就正正常常😜我朋友揀咗burger再加薯條~大家唯有食住薯條先⋯⋯薯條好脆~放耐左都仲係脆!😋薯條唔算太幼身,好味~Burgerrrrr終於到啦😍 牛都幾juicyyyy!仲有我鍾意嘅紅洋蔥😍旁邊嘅沙律都幾新鮮如果戶外有位記住出去坐~好

簡單設計嘅menu😍我鍾意❤️
由於行完樓梯太攰!又肚餓!好快就揀到食咩🤣

又係Flat White😍 拉花都唔錯😜
咖啡味幾香,飲落都濃郁,同埋真係好滑呀~☺️
真係冇介紹錯!!!
好似近排都冇飲到好嘅flat white🥺
今日,終於有啦😭感動!

坐戶外真係點影都咁靚😍好有feel
真係好適合打卡~📸️📸️📸️
Ginger  latte

由咖啡⋯⋯到所有食物到齊⋯⋯大概成40分鐘
不過有時候慢活下都係幾好~
下次太肚餓嘅時候就要忍下😙

Egg benedict 就正正常常😜
Fries

我朋友揀咗burger再加薯條~
大家唯有食住薯條先⋯⋯
薯條好脆~放耐左都仲係脆!😋薯條唔算太幼身,好味~
Burger

如果戶外有位記住出去坐~好有外國feel 🤣