2021-03-04 158 瀏覽
觀塘一向多野食,恢復晚市堂食之後就去試吓喇🤪安格斯牛漢堡滑蛋蓋鐵板拌飯 $68 (連飲品 及 湯)真實賣相同我喺網上睇到既有些少出入,有啲似Pepper lunch既感覺🤣主角漢堡扒size正常,配埋黑椒汁,隱約有種食緊M記安格斯果塊漢堡扒咁🥩😝芝士份量都多🧀👌🏻整體食落都唔錯。唯一美中不足,感覺滑蛋份量少左d同熟得滯🍳煙肉白菌卡邦尼蝴蝶粉 $58蝴蝶粉既口感同味道ok既🍝都creamy,份量睇落唔多,但食落都幾飽🤰芝士肉醬炸薯條🍟 $38絕對俾到驚喜我地😂原全無諗過喱個價錢,可以有咁大份薯條,隻碟好長,滿滿既薯條,味道唔錯,而且肉醬份量多,會夠你食到尾👌🏻👍🏻跟餐既南瓜湯🥣同蘋果茶🍎水準都唔錯,南瓜湯好天然既感覺、蘋果茶有幾片蘋果食下。另外優惠價加$25既雪糕窩夫🧇 都ok,個人覺得窩夫個粉漿甜左啲,無咁甜就更好啦🤔verall 第一次試工廈西餐廳🏭🏠,俾我地既感覺非常唔錯,一來星期五都唔算太多人,二來環境幾好,三來係性價比👌🏻,推薦大家可以去試試👍🏻支持下小店😬
觀塘一向多野食,恢復晚市堂食之後就去試吓喇🤪

安格斯牛漢堡滑蛋蓋鐵板拌飯 $68 (連飲品 及 湯)

煙肉白菌卡邦尼蝴蝶粉 $58

芝士肉醬炸薯條🍟 $38