呢日同朋友去咗觀塘開倉掃貨🙈 行到好攰 想搵一間Cafe坐吓 唔係太肚餓 就嗌咗一個主食 一個甜品同埋兩杯飲品☕️蟹肉蟹棒明太子意粉呢個意粉真係落足料 佢唔係好creamy果種意粉🍝 每一啖都食到大量嘅明太子 面頭仲有啲一絲絲嘅蟹肉 蟹籽同埋蟹棒 份量足夠同朋友一齊分享焦糖布甸草莓冰朋友一見到呢個牛奶冰已經好興奮😆 因為賣相好靚 打卡一流呀 最底仲隱藏咗啲好滑嘅布甸🍮 呢個冰用上好甜嘅鮮士多啤梨 喺冰嘅上面仲有啲粉紅色嘅士多啤梨cream 帶出呢份甜品主要嘅甜味🍓記住唔好打咁耐卡啊 天氣熱個冰都會溶得好快㗎抹茶雪糕豆花豆漿呢杯飲品唔會太甜 面頭有一球濃郁嘅抹茶雪糕 下面就有抹茶豆漿 最底仲有啲豆腐花添呀 係一杯好似甜品嘅飲品🍵 因為朋友好鍾意食豆花 所以佢好滿意呢杯飲品 豆味都幾出眾Latte呢杯咖啡我仲額外加咗一shot☕️ 味道真係好濃郁啊 飲完呢杯回魂啡 仲可以去搏殺多次✌🏻嚟呢間cafe真係一定要試草莓冰 又靚又好味🤤 其他野都唔錯㗎 想喺觀塘搵間cafe chill吓 呢間係個好選擇

抹茶雪糕豆花豆漿
抹茶雪糕豆花豆漿