2023-08-15 89 瀏覽
觀塘海濱靚靚打卡餐廳,行觀塘海濱發現左呢間餐廳,環境新正亮麗,幫襯既客人為數不少,我地俾佢環境吸引左就入去至於食物方面,我揀左Breakfast Fantasy里面有腸仔,沙津,煙肉,黑松露炒蛋,大啡菇,烤菠蘿,車厘茄,豬肉片及烤麵包等等我覺得吾錯呀,好好食,沙律醬汁都好味,肉類又易入口甜品叫左Chocolate muffin,出爐熱辣辣香噴噴,濃香朱古力味,中間有流心好甜,甜到入心,係好好食果種甜另外飲品叫左兩杯,分別係Chocolate Banana Snow,粒粒香蕉係里面好甜,面上既香蕉片串串配上蕉糖好甜,朱古力十分香濃,愛朱古力人士必點,仲有粒粒棉花糖,口感更好更香濃推薦!另外一杯係Banana Almond Mocha,好香甜呀,面上有杏仁片,朱古力及香蕉味道突出,好飲除左環境,食物都吾差呀,而且仲可以打卡影相,店裡環境好適合影相打卡,復古風格亦係吾少人喜歡既,店員服務又有禮貌,讚

至於食物方面,

我揀左Breakfast Fantasy

我覺得吾錯呀,好好食,沙律醬汁都好味,肉類又易入口

Chocolate Muffin

推薦!
Chocolate Banana Snow

Banana Almond Mocha

Breakfast Fantasy
2023-08-14
Chocolate Muffin
Chocolate Banana Snow
Banana Almond Mocha
Breakfast Fantasy
  • chocolate banana snow