喺觀塘真係要識上工廈先搵到平靚整嘅嘢食!📍今次喺成業工業大廈搵到間樓上小店,Main Menu $62起有交易,唔洗加一,自助形式用app落單,自己拎水同餐具,好似MOS burger咁,可以睇自己食量同budget加錢配湯、飲品、甜品等🍽️,豐儉由人!🪟鋪仔細細,裝修好有課室feel,一塊畫咗得意公仔嘅黑板🖼️,感覺幾自在溫馨!🍠紫薯湯 +$6原來紫薯可以做湯!鮮艷嘅紫色,綿密濃郁,仲有絲絲纖維,勁飽肚!🍛日本飛驒牛漢堡滑蛋蓋鐵板拌飯  $89鐵板拌飯上枱仲熱辣辣,啲汁甜甜哋,厚厚嘅飛驒牛漢堡肉汁豐富,連埋滑蛋、爽甜嘅粟米,仲有拉絲芝士,真係極邪惡!🧇大啡菇。牛油果。可麗餅 $65 +帕爾馬火腿 +$25睇少咗可麗餅嘅份量,所以加多咗塊帕爾馬火腿,有成隻碟咗大,仲要夾咗芝士同蛋,就咁食都已經好豐富,連埋牛油果同大啡菇就更清新!🍰紐約芝士切餅配雪糕球 +$30芝士切餅就幾滑身,好濃芝士味,$30有埋雪糕幾抵食!🍵熱朱古力 +榛子 +焦糖 +$8最正係飲品可以免費加自己想要嘅配料,有榛子、薄荷、肉桂、曲奇碎等揀,仲要有埋拉花,誠意十足!☕熱玫瑰Latte +薄荷 +曲奇碎 +$8Latte有
紫薯湯

🍠紫薯湯 +$6
日本飛驒牛漢堡滑蛋蓋鐵板拌飯

🍛日本飛驒牛漢堡滑蛋蓋鐵板拌飯  $89
大啡菇。牛油果。可麗餅
大啡菇。牛油果。可麗餅

🧇大啡菇。牛油果。可麗餅 $65 +帕爾馬火腿 +$25

🍰紐約芝士切餅配雪糕球 +$30
芝士切餅就幾滑身,好濃芝士味,$30有埋雪糕幾抵食!
熱朱古力

🍵熱朱古力 +榛子 +焦糖 +$8

☕熱玫瑰Latte +薄荷 +曲奇碎 +$8
Latte有拉花又有玫瑰花瓣,本來好靚嘅!🤣哈哈~下次我唔敢加曲奇碎了,搞到個拉花崩壞咗!!!
2024-03-03