滾餃價錢💲: $60/ $64 (雙拼10隻)好味程度😋: 4.3/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.4/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 4/5-好一陣子無去食餃子了。今次來到觀塘呢間好多好評的餃子店,星期日唔開,平日都好多人去食。一入到去已經見到好多姐姐係到包餃子啦!平時有時都見到佢地的餃子會係團購到出現。但即整一定好食d!-✅✅煎餃✅湯餃湯餃同煎餃上面,我個人比較中意煎餃。湯餃選擇左豬骨湯,淡淡地,食完唔會好口渴,但唔特別個湯底😳反而煎餃煎得armarm好,有脆邊脆底,同時保留到餃子皮部分的煙靭感,唔會變左好似炸,都好香口😚-✅✅蒜芯鮮蝦/ 黑松露芝士✅泡菜/蘑菇煙肉芝士餃子口味我地湯餃煎餃都係要左雙拼!一場去到就要食曬佢🤪分別叫左泡菜、蘑菇煙肉芝士、蒜芯鮮蝦、黑松露芝士,全部都係d比較特別的口味。佢地的餃子大小適中,皮偏薄同晶瑩剔透,可以見到d入面的餡料。入口亦都好滑溜。-蒜芯爽脆小小辛香,包落餃子到味道好突出惹味🤤 同埋蝦肉都好明顯大粒。黑松露芝士真係超濃松露味道,同埋芝士唔會過多☺️泡菜味道都好出,但略嫌味道太搶。蘑菇煙肉芝士都唔錯的,有啲似食緊蘑菇煙肉芝士衣服🤣fusi
滾餃
價錢💲: $60/ $64 (雙拼10隻)
好味程度😋: 4.3/5
✅✅煎餃
✅湯餃

✅✅蒜芯鮮蝦/ 黑松露芝士
✅泡菜/蘑菇煙肉芝士
黑松露芝士真係超濃松露味道,同埋芝士唔會過多☺️
泡菜味道都好出,但略嫌味道太搶。
蘑菇煙肉芝士都唔錯的,有啲似食緊蘑菇煙肉芝士衣服🤣fusion!

另外其實都食左葱油拌麵,麵條唔會過軟,而葱油都唔膩。但味道上無餃子咁特別。所以都係推薦食多幾隻餃子!無失望的餃子店,想再去食!佢哋會係各樣嘢都armarm好的餃子,好均衡😍