@oldishhk- 食物-Black Truffle Egg Benedict 味道:💛💛💛💛🤍香脆麵包上有牛油果醬、蛋、煙三文魚,重有淡淡的牛油香,非常有驚喜💛黑松露味上菜個下聞到好濃,但食落就還好Thai style prawn salad味道:💛💛💛💛💛佢呢款泰式蝦沙律既醬汁好正,甜甜辣辣,重有新鮮辣椒碎,每一口都辣得好過癮。啲蝦食落爽身香口,而且低卡路里!推薦~Chicken spaghetti with Spicy Tomato Sauce 味道:💛💛💛💛🤍雞胸肉配上香辣茄汁,肉質juicy一啲都唔乾,呢個份量細細地,非常適合要飲食控制緊既我😆Apple crumble 味道: 💛💛💛💛🤍蘋果蓉非常好食,食到一粒粒好實在既果肉,但味道偏甜。加埋香口既Crumble,用雲尼拿雪糕,冰火交融既感覺,成個層次每一口都好滿足~Oldish Tiramisu 味道: 💛💛💛💛💛❤️‍🔥上碟個下已經俾個冬甩型Tiramisu同小杯espresso吸引,好香咖啡😍食前要將espresso淋面,Tiramisu質地似雪糕,底下蛋糕吸哂啲咖啡,一啖接一啖,食到停唔到🤤呢個食法令咖啡味更加好出同
@oldishhk

味道:💛💛💛💛🤍

Apple crumble
味道: 💛💛💛💛🤍

味道: 💛💛💛💛💛❤️‍🔥
上碟個下已經俾個冬甩型Tiramisu同小杯espresso吸引,好香咖啡😍食前要將espresso淋面,Tiramisu質地似雪糕,底下蛋糕吸哂啲咖啡,一啖接一啖,食到停唔到🤤呢個食法令咖啡味更加好出同均勻,唔似有時Tiramisu啲蛋糕底做得太淋身。大推~

- 環境-
cafe裝修走懷舊英倫風,配埋八九十年代既英文金曲,令人忘卻了時間,走進另一個時空。整體環境好舒服,好好坐,店員服務態度都好親切~
下午茶
Thai Style Prawn Salad