2024-04-30 114 瀏覽
記得疫情嘅時候有食過呢一間餐廳嘅牛肉飯,性價比都幾高。今次朋友提議食呢間餐廳嘅牛扒,就一齊過去試下啦食之前嗰日先見到新聞,原來沙田呢間分店做到五月中就結業啦 沙田朋友想試嘅話趁近近地可以去食吓喇🥢西班牙栗飼豬鞍架係一間牛扒店入面食豬好似好不智🤭不過我真係見到OpenRice大部份都讚佢嘅豬好食㗎😝 足以比到信心我嗌豬主菜嚟之前先俾咗黑松露薯條我哋🍟好神奇,就咁睇個樣好似原味薯條咁,但係一食落去啲黑松露味就會飄出嚟🤣好正,又唔會好漏,仲要啲薯條係超級新鮮炸出嚟🥰 仲可以無限refill添 隔咗一陣個豬都開始上埋枱,就咁睇都覺得不錯。食落去唔鞋,厚身juicy,份量唔細。完全對得住個價錢☺️食咗朋友都塊牛,我都係鐘意食個豬鞍多啲😆

🥢西班牙栗飼豬鞍架
係一間牛扒店入面食豬好似好不智🤭

主菜嚟之前先俾咗黑松露薯條我哋🍟

食咗朋友都塊牛,我都係鐘意食個豬鞍多啲😆

• 西班牙栗飼豬鞍扒
  • 黑松露薯條