灣仔一向多隱世嘅美食,今晚就嚟到呢一間幸屋,一間拉麵小店食晚餐店員都好細心❤️❤️入嚟會問我地要飲凍水定係熱茶☕️☕️餐牌款式又多,食物種類夠哂豐富😊😊Peggy我一向都係拉麵愛好者🍜🥰🥰咁我哋今次就叫咗一個黑蒜濃厚山藥豚骨拉麵 $88 🧄🧄同一個廣島蠔沾麵 $118 🦪另外都叫左份小丸子同個🍧柚子雪葩黑蒜濃厚山藥豚骨拉麵🍜帶有香濃嘅黑蒜味道配合埋山藥同埋豚肉,非常惹味🤤🤤🤤而且無論係麵條嘅類別,軟硬度😍湯底嘅濃度都可以俾你自己選擇😳我最鍾意係佢有得揀叉燒🐷🐷豚角煮或者係御屋,咁就可以喺一碗麵又食到叉燒又食到pork belly啦😋😋我自己就好鍾意食佢個豚角煮,非常之入味😋🤤🤤廣島蠔沾麵🥰呢碗係碗特濃味噌廣島蠔沾麵🍜🍜味增湯超濃郁,揀咗個熱麵🔥🔥而且沾湯超好味!蠔雖然唔係好大隻🦪但係都鮮味十足😳小食💜💜小丸子正正常常👍🏻 柚子雪葩係佢哋嘅時令甜品,有超濃嘅柚子味❄️❄️天氣咁熱食返杯柚子雪葩真係透心涼🍨🍨

黑蒜濃厚山藥豚骨拉麵

黑蒜濃厚山藥豚骨拉麵🍜
帶有香濃嘅黑蒜味道配合埋山藥同埋豚肉,非常惹味🤤🤤🤤
豚角煮

廣島蠔沾麵🥰
特濃味噌廣島蠔沾麵

呢碗係碗特濃味噌廣島蠔沾麵🍜🍜味增湯超濃郁,

小食💜💜
小丸子正正常常👍🏻
柚子雪葩係佢哋嘅時令甜品,有超濃嘅柚子味❄️❄️
柚子雪葩
天氣咁熱食返杯柚子雪葩真係透心涼🍨🍨