2024-04-02 63 瀏覽
一間位於灣仔道83號三樓雀會名海閣.招呼 出品 環境三方面高水準.環境.燈火光猛.清潔乾淨餐枱 餐具唔會滑潺潺侍應招呼恰到好處.最低限度你舉手佢一定會見到你.亦都帶笑容.食物方面名海閣其實前身係位於上環文咸東街雀盟會,廚房嘅班底亦當年至今.粵菜根基穩打穩紮.夠鑊氣醬香酒香滿溢.好似我最鍾意嘅薑蔥脆鲩骨腩、採用中山脆肉鯇.丁點泥味都冇.魚肉結實彈牙.薑蔥紹酒香味滲滿魚肉.令你欲罷不能.另外豆醬蒸雞.雞肉滑溜.普寧豆醬鹹香浸滿雞肉.另外佢嘅火鍋.鍋底精挑細選姬松茸魚唇藥材鍋 姬松茸嘅香味配合魚唇膠原蛋白再加入主廚調配嘅藥材.滿肚滋潤幸福就係咁簡單.宮廷養生醉雞鍋(北芪黨參補中益氣藥材)加入走地雞加碟澳洲和牛.和愛人又可歡度一個晚上.少少溫馨提示.鑊氣小菜凌晨一時截單食火鍋凌晨兩時截單(order後你想坐到幾多點都得)
加入走地雞加碟澳洲和牛.和愛人又可歡度一個晚上.
少少溫馨提示.
鑊氣小菜凌晨一時截單
火鍋凌晨兩時截單(order後你想坐到幾多點都得)

• 薑蔥脆鲩骨腩
  • 西芹鮮魷