2022-12-01 113 瀏覽
餐廳喺尖沙咀旺區,環境裝修好靚😍😍,成個餐廳嘅主色係復古綠色,感覺好高貴,影相一流👍🏻👍🏻每個位置都係影相位,而且嘢食都好有水準🥰,調酒好有特色,好好飲🤩忌廉白酒煮藍青口($168)勁好味,必叫👍🏻忌廉好香濃,蒜頭已經煮到淋晒,再擺埋喺啲脆脆哋嘅麵包到食真係好正~藍青口睇個樣都知係靚嘢,肉唔會好細粒,認真食唔停口❤️自家製薯仔波($78)本身以為佢平平無奇,但食落幾脆口,係有炸過嘅咸咸哋忍唔住一啖一啖擺入口🤣🤣貓耳朵配豬肉腸 ($188)呢樣都係推介必叫👍🏻👍🏻貓耳朵pasta本身唔係度度有,呢度整得好好味,食落有咬口,醬汁有少少辣,所以好惹味🤤🤤松露醬炸薯條($68)薯條配松露醬係冇得輸嘅組合,薯條炸得好脆,好快俾我哋清晒🫢呢度不得不試調酒,賣相擺盤,idea都好好👍🏻五餅二魚 feeding  5  thousand ($150)餅係隨上嘅小食,而魚就係調酒上面嘅木魚碎侍應會用火槍燒一燒啲木魚先,幾得意,飲落有少少焦味春秋  suffer  moment ($150)聽個名都好有戰國意境,所以個酒杯係古代酒杯嘅樣,非常有趣😆杯酒係用瀘州老窖為主調調製而成,但飲落係好易入口,完全冇好刺

忌廉白酒煮藍青口($168)
勁好味,必叫👍🏻
藍青口睇個樣都知係靚嘢,肉唔會好細粒,認真食唔停口❤️
忌廉白酒煮藍青口
忌廉白酒煮藍青口

自家製薯仔波($78)
本身以為佢平平無奇,但食落幾脆口,係有炸過嘅
咸咸哋忍唔住一啖一啖擺入口🤣🤣
自家製薯仔波

貓耳朵配豬肉腸 ($188)
呢樣都係推介必叫👍🏻👍🏻
貓耳朵配豬肉腸
貓耳朵配豬肉腸

松露醬炸薯條($68)
薯條配松露醬係冇得輸嘅組合,薯條炸得好脆,好快俾我哋清晒🫢
松露醬炸薯條
松露醬炸薯條

呢度不得不試調酒,賣相擺盤,idea都好好👍🏻

餅係隨上嘅小食,而魚就係調酒上面嘅木魚碎
侍應會用火槍燒一燒啲木魚先,幾得意,飲落有少少焦味
五餅二魚

春秋  suffer  moment ($150)
聽個名都好有戰國意境,所以個酒杯係古代酒杯嘅樣,非常有趣😆
杯酒係用瀘州老窖為主調調製而成,但飲落係好易入口,完全冇好刺激或者好苦嘅味,而且有少少芫荽嘅味道,推薦!
春秋