🥩🥩銅鑼灣食燒肉喜來燒肉係我嘅 首選因為座位多 多上菜快 快靚正啲肉質地呀都好好而且好多選擇 有飯又有燒肉食又可以飲酒同朋友狂歡返一晚 不過今日靜靜地同埋兩個人食 飲下野咁輕鬆又一晚🧊🧉🍸🍶🍹🥩🍽️🍛 喜來五花肉配特製醬汁--肉汁鮮美五花肉油脂分佈平均厚切嘅所以咬落啖啖肉不過燒得嚟都好快熟 大概一分鐘左右就ok 加埋啲生菜呀 泡菜芽菜咁樣包埋一齊好多蔬菜感覺都好新鮮平衡🥬🧄🍙🍘🍗 石鍋拌飯-- 上面鋪住好多紫菜石鍋燒得好嘢過一陣之後個飯就有飯焦好脆口裏面有蛋蔬菜芽菜牛肉咁樣份量都算多食啲飯會好飽肚 暖笠笠啱曬飲啤酒同凍飲🍺🍻🍶 藍色檸檬水-- 見到藍色嘅特飲就覺得好特別好想死佢係梳打嚟嘅上面有新鮮嘅檸檬 凍飲配埋熱辣辣嘅烤肉真係冇得輸呀配菜有泡菜,芽菜, 同埋海帶 加上有蛋漿都可以免費添加嘅好抵食呀 下次再約閨蜜在去

喜來五花肉配特製醬汁

石鍋拌飯